Over Verest Sport

Verest Sport

Verest Sport is de sportspeciaalzaak van Heeze, Geldrop, Budel en omstreken. En met onze webshop bedienen we heel Nederland en België. We bieden een uitgebreid assortiment voetbal, hockey, tennis, fitness en hardloop artikelen. Aangevuld met een mooie collectie outdoor, indoor, badmode en vele andere sportaccessoires. Hierbij zijn kwaliteit, service en snelle levertijden zijn onze belangrijkste kenmerken.


In onze winkels vind u de beste sportmerken zoals Adidas, Nike, Under Armour, Asics en vele andere top merken. Ons personeel helpt u graag en geeft advies waar u wat aan heeft. Ze zijn allemaal actief of jarenlang actief geweest als sporter. Ze hebben heel wat ervaring met u te delen.


Met onze VerestVandaag! service in de regio Zuid-Oost Brabant en drie afhaalpunten streven we naar de kortst mogelijke levertijden in combinatie met de beste service. We proberen de best mogelijke combinatie te maken tussen offline en online winkelen.

Besteld u op onze website, dan is verzenden en retourneren binnen Nederland met PostNL ten alle tijden gratis.

 

Verest Holding

Verest Sport en Verest Schoenen zijn twee formules die onder beheer staan van de Verest Holding B.V.

Met filialen in Heeze, Geldrop en Budel zijn we toonaangevende schoenen- en sportzaken in Zuid-Oost Brabant en in heel Nederland via onze webshops verestschoenen.com en verestsport.com

Wij staan voor service en klantgerichtheid en bieden een breed assortiment schoenen en sportartikelen van hoge kwaliteit.

Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Middels sponsoring van diverse verengingen in de regio dragen wij ons steentje bij aan een sociale maatschappij.

De familie van der Linden is verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur en is tevens de directie van de Verest Holding B.V.

Voor vragen en/of opmerkingen, maar ook voor klachten kunt u zich ten alle tijden richten tot de directie.

U kunt ons bereiken op:

Per post: Verest Holding B.V., Vullinghspark 52, 5591DB Heeze

Per E-mail: bram@verestsport.com

Telefonisch: 040-2261306