Contact

We zijn op heel veel verschillende manieren bereikbaar en proberen je altijd zo snel mogelijk te woord te staan. We hebben voor iedere sport wel een productspecialist rondlopen. Dus geen vraag is ons te gek. En domme vragen bestaan niet.

Op zoek naar het telefoonnummer van een van onze winkels?

Verest Heeze: 040 - 226 1306 - Openingstijden
Verest Geldrop: 040 - 280 27 83 - Openingstijden
Verest Budel: 0495 - 843 840 - Openingstijden

Voor alle andere vragen:

Telefonisch
Snel een antwoord op je vraag? Een beller is sneller. Je kunt ons breiken op 040 - 845 41 77. De telefonische bereikbaarheid is bijna gelijk aan de openingstijden van onze winkels. Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag van 9.00-17.00 uur.

WhatsApp

Je kan ook snel contact met ons zoeken via WhatsApp. Voeg 06 47 138 501 aan je contacten toe en stel je vraag, we proberen je meteen te woord te staan. We zijn via WhatsApp dagelijks van 9.00 tot 22.00 bereikbaar. Ook in het weekend! Je mag het zelfs 's nachts proberen. Als we niet slapen zijn we aan het werk.

Chat

Rechts onder in de site vind je een chat venster, als we online zijn antwoorden we binnen een paar minuten!

E-mail

Mailen mag natuurlijk ook. Klik hier om ons direct een mail te sturen.

Facebook

Ga naar onze facebook pagina: https://www.facebook.com/verestsport en stuur ons een bericht. Ook hier proberen we je meteen te woord te staan. Een vraag stellen op onze tijdlijn kan natuurlijk ook.

Twitter

Je mag je vragen ook stellen via twitter. Ons twitter account vindt je hier: http://www.twitter.com/verestsport. Een mention met @verestsport er in is voldoende, maar een direct message mag natuurlijk ook.

Stuur een brief

Niet meer de snelste manier, maar het kan wel. Stuur je brief naar:
Verest Sport
T.a.v. Afdeling klantenservice
Kapelstraat 67
5591HD Heeze

Kom langs in een van onze drie winkels
Je bent altijd welkom in een van onze drie winkels. Voor een advies op maat of om het product eens vast te houden. Net als vroeger ;)